Site Logotype

Klachtenregeling

Kwaliteit

De kwaliteitsnorm van Dokter Janneke Gilden is zeer hoog. Ze wordt met regelmaat getraind door specialisten in zowel binnen- als buitenland, gebruikt producten van A-merken, volgt marktontwikkelingen op de voet en is in nauw contact met mede artsen/professionals. Daarnaast is zij betrokken als lid van de wetenschapscommissie binnen de beroepsvereniging NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) waarbij er door middel van wetenschappelijk onderzoek wordt bijgedragen aan de kwaliteit van de cosmetische geneeskunde in zowel binnen- als buitenland.

Klachten / Contact
Het kan voorkomen dat je na een behandeling niet tevreden bent. Mocht deze situatie zich voordoen dan hoort Dokter Janneke Gilden dat graag. Ze zal de klacht beoordelen en hier binnen 5 werkdagen op reageren, je kunt er op rekenen dat dit met zorgvuldigheid afgehandeld wordt.
Je kunt het beste contact maken via de email (janneke@zuiveresthetica.nl), het contactformulier op deze website of via de telefoon. Een duidelijke omschrijving van de klacht en informatie over de behandeling (type behandeling, datum en tijd) zijn handig om snel tot een goede beoordeling te komen.

Geschillencommissie
Mocht jij van mening zijn dat je ondanks het contact met Dokter Janneke Gilden onvoldoende geholpen bent dan kun je je wenden tot het Klachtenportaal Zorg. Dokter Janneke Gilden is aangesloten bij deze onafhankelijk organisatie en zij zullen jouw klacht in behandeling nemen en jou begeleiden in het verdere proces rondom jouw klacht. Voor meer informatie kun je terecht op klachtenportaalzorg.nl.

BIG nummer Dr. Janneke Gilden: 89918360701
AGB Code Dr. Janneke Gilden: 84105220